Comissió de seguiment del procés d’estabilització del Consell de Mallorca i de l’IMAS

Avui ha tingut lloc la primera reunió de la Comissió de Seguiment després de les eleccions autonòmiques del passat mes de maig.

Com a novetat, l’Administració ha dit que es convocarà un concurs de trasllats al Consell de Mallorca, que s’haurà de negociar properament. L’STEI ha manifestat que no ha de suposar ni cessament d’interins ni afectar places del procés d’estabilització.

Pel que fa a l’estabilització, l’IMAS acaba de publicar una llista amb aspirants exclosos, tant d’administració general, com d’especial de diferents subgrups per no haver contestat els requeriments.

En relació amb les persones que continuïn en el procés, sortirà un pdf amb els mèrits que els han valorat i els que no els han valorat. Contra aquesta llista d’aspirants tant si han pogut aconseguir lloc com si no, podran presentar al·legacions o els recursos corresponents.

Una vegada adjudicades les places d’administració general pel sistema de concurs de mèrits, el CIM i l’IMAS trauran una llista d’aspirants que han de participar en l’oposició, que exclourà els que han pres possesió en el concurs de mèrits per a aquell subgrup en concret.

Exàmens: Amb caràcter previ als exàmens, es farà pública una aplicació amb un QR informatiu per facilitar l’accés a l’edifici i a l’aula on haurà de fer l’examen cada aspirant. En aquell moment hauran de triar l’administració a la qual es volen presentar, ja que es distribuiran les administracions per edificis.  Qui no utilizi l’aplicació anirà a una aula conjunta, en un edifici per definir, i allà faran la prova.

L’STEI ha demanat que les proves del mateix subgrup servesqui a la mateixa administració, almanco pel que fa a administració especial.

L’Administració del CIM ha reiterat que els exàmens d’administració especial seran al març de 2024.

Per la seva banda, l’IMAS ha recordat que la presa de possessió de places de cossos generals començarà a finals de novembre i ha avançat que dins el 2024 es convocaran al voltant de 500 places en una oferta ordinària.

També està en estudi la qüestió de la devolució de les taxes,

Per acabar, l’STEI ha demanat que es respectin les vacances i els dies de lliure disposició no gaudits del personal que passi del CIM a l’IMAS i viceversa.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry