S’ha fet pública la previsió de dates per als exàmens de la fase d’oposició dels processos d’estabilització

Ahir va tenir lloc una nova sessió de la Comissió de Seguiment dels processos d’estabilització de les administracions adherides a l’Acord, durant la qual es va analitzar la situació actual i se’ns va informar, entre d’altres, de les dates en què previsiblement es resoldran els concursos de mèrits i es duran a terme els exàmens:

✅ Resolucions del concurs de mèrits:
MENORCA: juny
EIVISSA: finals de juny
MALLORCA: juny (amb possibilitat que, per qüestions de volum de feina, sigui més endavant, fins i tot dies abans de la data de l’examen d’oposició.)

✅ Dates d’exàmens de la fase d’oposició
MENORCA: setembre
EIVISSA: octubre-novembre
MALLORCA:
Administració general: del 15 d’octubre al 15 de novembre de 2023
Administració especial: febrer de 2024

En el cas de les administracions adherides a l’Acord d’Estabilització, es preveu fixar les proves el mateix dia, però per cossos. Les instal·lacions seran les de la UIB, excepte algun ajuntament que farà servir les s­eves infraestructures.

Cada Administració tindrà el seu propi exàmen, tot i que els aspirants s’examinin el mateix dia. Cada tribunal elaborarà el seu exàmen. La logística la proporciona de l’EBAP, però cada Administració tindrà el seu tribunal, que farà el seu propi sorteig. En un mateix dia i hora podran coincidir proves per a distints subgrups.

What's your reaction?
0Smile0Lol0Wow0Love0Sad0Angry